Arvostelun kirjoittaminen Google Playssa

Play Kaupassa voit kirjoittaa julkisia arvosteluja sovelluksista, peleistä tai muusta sisällöstä. Kun arvostelet jotain Google Playssa, arvostelu linkitetään Google-tiliisi ja se on julkinen. Voit katsella ja muokata Google-tiliäsi osoitteessa aboutme.google.comJos et halua arvostelun olevan julkinen, voit poistaa sen

Arvostelun kirjoittaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen play.google.com.
  2. Etsi arvosteltava sovellus.
  3. Valitse sovellus, niin sen tietosivu tulee näkyviin.
  4. Vieritä kohtaan Kirjoita arvostelu ja klikkaa sitä.
  5. Valitse ponnahdusikkunaviestistä Jatka.
  6. Valitse tähtiarvio ja kirjoita arvostelu.
  7. Valitse Lähetä.

Vinkki: Voit arvostella vain sovelluksia, jotka olet ladannut ja asentanut. Kun lataat sovelluksen, se liitetään Google-tiliisi. Jos olet ladannut sovelluksen, mutta et pysty kirjoittamaan arvostelua, varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille

Arvostelun poistaminen tai muokkaaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen play.google.com.
  2. Etsi arvostelemasi sovellus.
  3. Valitse sovellus, niin sen tietosivu tulee näkyviin.
  4. Vieritä ja valitse Muokkaa Muokkaa tai PoistaPoista.
  5. Tee haluamasi muutokset ja valitse sitten Lähetä.

Milloin voit kirjoittaa arvostelun

• Voit arvostella vain sovelluksia, jotka olet ladannut.
  • Jos käytät yritystiliä, esim. töissä tai koulussa, et voi kirjoittaa arvostelua.
  • Jos laitteessa on tili, joka on osa jonkin sovelluksen betaohjelmaa, et voi kirjoittaa arvostelua kyseisestä sovelluksesta.

Vinkki: Voit poistua betaohjelmasta, jos haluat kirjoittaa arvostelun.

Pääsy Google Play Musiikkiin poistetaan käyttäjiltä syyskuusta 2020 lähtien. Tämän jälkeen et voi enää kuunnella musiikkia Google Play Musiikista. Musiikkikirjastosi säilyy kuitenkin ennallaan ja voidaan siirtää YouTube Musiciin ainakin 30 päivän kuluessa siitä, kun menetät pääsyn Google Play Musiikkiin, tai ennen sen sulkemista alueellasi. Voit myös ladata Play Musiikin datan Google Takeoutista.