Skriv en anmeldelse i Google Play

Du kan lave en offentlig anmeldelse af apps, spil og andet indhold i Play Butik. Når du anmelder indhold i Google Play, knyttes anmeldelsen til din Google-konto og offentliggøres. Du kan se og redigere din Google-konto på aboutme.google.com. Hvis du ikke ønsker, at en anmeldelse skal offentliggøres, kan du slette den.

Skriv en anmeldelse

1. Gå til play.google.com via din computer.
  2. Find den app, du vil anmelde.
  3. Vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul, og klik på Skriv en anmeldelse.
  5. Klik på Fortsæt i pop op-vinduet.
  6. Vælg et antal stjerner, og skriv en anmeldelse.
  7. Klik på Send.

Bemærk! Du kan kun anmelde apps, du tidligere har downloadet og installeret. Når du downloader en app, knyttes den til din Google-konto. Hvis du har downloadet appen men ikke kan se muligheden for at skrive en anmeldelse, skal du sørge for, at du er logget ind på den rigtige konto

Slet eller rediger en anmeldelse

1. Gå til play.google.com via din computer.
  2. Find den app, du har anmeldt.
  3. Vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul, og klik på Rediger Rediger eller Slet Slet.
  5. Foretag dine ændringer, og klik derefter på Send.