Skriv en anmeldelse i Google Play

Du kan skrive en offentlig anmeldelse af apps, spil og andet indhold i Play Butik. Når du anmelder indhold i Google Play, knyttes anmeldelsen til din Google-konto og offentliggøres. Du kan se og redigere din Google-konto på aboutme.google.com. Hvis du ikke vil have, at en anmeldelse skal være offentlig, kan du slette anmeldelsen

Skriv en anmeldelse

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Kig eller søg efter den app, du vil anmelde.
  3. Find og vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul, indtil du når til sektionen med anmeldelser.
  5. Vælg antallet af stjerner. Du kan også trykke på Skriv en anmeldelse
  6. Følg vejledningen på skærmen for at skrive en anmeldelse og tilføje oplysninger.
  7. Tryk på Send

Tip! Du kan kun anmelde apps, som du tidligere har downloadet og installeret. Når du downloader en app, knyttes den til din Google-konto.Hvis du har downloadet appen men ikke kan se muligheden for at skrive en anmeldelse, skal du tjekke, at du er logget ind på den rigtige konto.

Slet eller rediger en anmeldelse

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til infosiden for det element, du har anmeldt.
  3. Rul ned til afsnittet med anmeldelser.
  4. Sådan redigerer du: Tryk på Rediger din anmeldelse. Foretag dine ændringer, og tryk på Send
  5. Sådan sletter du: Tryk på Mere Mere efterfulgt af Slet.

Hvornår kan du skrive en anmeldelse?

• Du kan kun anmelde apps, du har downloadet.
  • Du kan ikke skrive en anmeldelse fra en virksomhedskonto, f.eks. en arbejds- eller skolekonto.
  • Hvis en konto på din enhed er en del af et betaprogram for en app, kan du ikke skrive en anmeldelse af den pågældende app.

Tip! Du kan forlade et betaprogram, hvis du vil skrive en anmeldelse.

Fra og med september 2020 mister brugerne gradvist adgangen til Google Play Musik. Det betyder, at du som bruger ikke længere kan lytte til din musik i Google Play Musik. Din musiksamling forbliver dog intakt og kan stadig overføres til YouTube Music i mindst 30 dage, efter du har mistet adgangen, eller før Google Play Musik lukkes ned i dit område. Du kan også downloade dine Musik-data fra Google Takeout.