Skriv en anmeldelse i Google Play

Du kan lave en offentlig anmeldelse af apps, spil og andet indhold i Play Butik. Når du anmelder indhold i Google Play, knyttes anmeldelsen til din Google-konto og offentliggøres. Du kan se og redigere din Google-konto på aboutme.google.com. Hvis du ikke ønsker, at en anmeldelse skal offentliggøres, kan du slette den.

Skriv en anmeldelse

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter den app, du vil anmelde.
  3. Find og vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul, indtil du når til sektionen Anmeldelser.
  5. Vælg antallet af stjerner. Du kan også trykke på Skriv en anmeldelse
  6. Følg vejledningen på skærmen for at skrive en anmeldelse og tilføje oplysninger.
  7. Tryk på Send

Bemærk! Du kan kun anmelde apps, du tidligere har downloadet og installeret. Når du downloader en app, knyttes den til din Google-konto. Hvis du har downloadet appen men ikke kan se muligheden for at skrive en anmeldelse, skal du sørge for, at du er logget ind på den rigtige konto

Slet eller rediger en anmeldelse

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til infosiden for det element, du har anmeldt.
  3. Rul ned til afsnittet med anmeldelser.
    • Hvis du vil redigere: Tryk på Rediger din anmeldelse. Foretag dine ændringer, og tryk på Indsend
    • Hvis du vil slette: Tryk på Mere Mere og derefter Slet.