Een review schrijven op Google Play

U kunt een openbare review achterlaten voor apps, games en andere content in de Play Store. Wanneer u een review achterlaat op Google Play, wordt de review gelinkt aan uw Google-account en openbaar weergegeven. U kunt uw Google-account bekijken en bewerken op aboutme.google.com. Als u niet wilt dat uw review openbaar wordt weergegeven, kunt u de review verwijderen.

Een review schrijven

1. Ga op uw computer naar play.google.com.
  2. Zoek de app waarvoor u een review wilt schrijven.
  3. Selecteer de app om de detailpagina te openen.
  4. Scroll naar Review schrijven en klik erop.
  5. Klik in het pop-upbericht op Doorgaan.
  6. Geef uw sterbeoordeling en schrijf uw review.
  7. Klik op Verzenden.

Opmerking: U kunt alleen reviews schrijven voor apps die u eerder heeft gedownload en geïnstalleerd. Wanneer u een app downloadt, wordt deze aan uw Google-account gelinkt. Als u de app heeft gedownload, maar niet de mogelijkheid ziet om een review te schrijven, controleert u of u bent ingelogd op het juiste account

Een review verwijderen of bewerken

1. Ga op uw computer naar play.google.com.
  2. Zoek de app waarvoor u een review heeft geschreven.
  3. Selecteer de app om de detailpagina te openen.
  4. Scroll naar Bewerken Bewerken of Verwijderen Verwijderen en klik erop.
  5. Als u uw review wilt bewerken, brengt u uw wijzigingen aan en klikt u op Verzenden.