Hantera önskelistan

Du kan skapa en lista med saker som du vill installera eller köpa på Google Play. På detta sätt kan du hålla koll på appar och annat digitalt innehåll som du vill lägga till i din samling, men inget laddas ned automatiskt.

Lägga till och ta bort objekt från önskelistan

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök eller bläddra efter innehåll och välj ett objekt.
  3. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Lägg till på önskelistan.
  4. Om du vill ta bort ett objekt från önskelistan följer du stegen ovan och trycker på Har lagts till på önskelistan.

Visa önskelistan

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Önskelista.