Hantera önskelistan

Du kan skapa en lista med saker som du vill installera eller köpa på Google Play. På detta sätt kan du hålla koll på appar och annat digitalt innehåll som du vill lägga till i din samling, men inget laddas ned automatiskt.

Lägga till och ta bort objekt från önskelistan

1. Öppna Min önskelista på datorn.
  2. Klicka på ett objekt i önskelistan om du vill öppna dess informationssida och installera, köpa eller ta bort det från önskelistan.
Obs! Du kan ta bort ett objekt från önskelistan genom att välja ikonen Tillagd på önskelistan Lägg till på önskelistan på objektets informationssida.
Från och med september 2020 förlorar användarna åtkomsten till Google Play Musik. Det innebär att du inte längre kan lyssna på musik via Google Play Musik. Musikbiblioteket finns dock kvar och kan fortfarande överföras till YouTube Music i minst 30 dagar efter att du har förlorat åtkomsten eller innan Google Play Musik stängs av i ditt område. Du kan även ladda ned musikdata från Google Takeout.