Hantera önskelista

Du kan skapa en lista med appar och digitalt innehåll som du vill installera eller köpa på Google Play. Du kan även hålla koll på vad du vill lägga till i samlingen, men objekt på önskelistan laddas inte ned automatiskt.

Lägga till och ta bort objekt från önskelistan

1. Öppna en webbläsare på datorn.
  2. Besök play.google.com/store.
  3. Sök eller bläddra efter ett objekt.
  4. Klicka på önskat objekt.
  5. Klicka på Lägg till på önskelistan Lägg till på önskelistan.

Hitta din önskelista

1. Öppna en webbläsare på datorn.
  2. Öppna Min önskelista.
  3. Klicka på ett objekt i önskelistan.
Tips! Du kan ta bort ett objekt från önskelistan genom att välja ikonen Har lagts till på önskelistan Lägg till på önskelistan på objektets informationssida.