Hantera önskelista

Du kan skapa en lista med appar och digitalt innehåll som du vill installera eller köpa på Google Play. Du kan även hålla koll på vad du vill lägga till i samlingen, men objekt på önskelistan laddas inte ned automatiskt.

Lägga till och ta bort objekt från önskelistan

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök eller bläddra efter innehåll och välj ett objekt.
  3. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Lägg till på önskelistan.
  4. Om du vill ta bort ett objekt från önskelistan följer du stegen ovan och trycker på Ta bort från önskelistan.

Ta bort allt från önskelistan

Viktigt! Det går inte att ångra åtgärden.

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar följt av Allmänt följt av Konto- och enhetsinställningar.
  4. Scrolla och tryck på Rensa önskelista.

Hitta din önskelista

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på Bibliotek följt av Önskelista.

Tips! Om du har böcker på önskelistan kan du även hitta dem på fliken Önskelista i appen Google Play Böcker.