Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Se dina alternativ för att kontakta en supportspecialist eller besök hjälpcentret

Hantera önskelista

Du kan skapa en lista med saker som du vill installera eller köpa på Google Play. På detta sätt kan du hålla koll på appar och annat digitalt innehåll som du vill lägga till i din samling, men inget laddas ned automatiskt.

Lägga till och ta bort objekt från önskelistan

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök eller bläddra efter innehåll och välj ett objekt.
  3. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Lägg till på önskelistan.
  4. Om du vill ta bort ett objekt från önskelistan följer du stegen ovan och trycker på Ta bort från önskelistan.

Hitta din önskelista

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Bibliotek följt av Önskelista.
Från och med september 2020 förlorar användarna åtkomsten till Google Play Musik. Det innebär att du inte längre kan lyssna på musik via Google Play Musik. Musikbiblioteket finns dock kvar och kan fortfarande överföras till YouTube Music i minst 30 dagar efter att du har förlorat åtkomsten eller innan Google Play Musik stängs av i ditt område. Du kan även ladda ned musikdata från Google Takeout.