Administrer ønskelisten din

Du kan lage en liste over apper og digitalt innhold du planlegger å installere eller kjøpe på Google Play. Du kan også holde orden på hva du vil legge til i samlingen din, men varene på ønskelisten lastes ikke ned automatisk.

Legg til eller fjern varer fra ønskelisten

1. Åpne en nettleser på en datamaskin.
  2. Gå til play.google.com/store.
  3. Bla gjennom eller søk etter en vare.
  4. Klikk på den ønskede varen.
  5. Klikk på Legg til i ønskelisten Legg til i ønskelisten.

Finn ønskelisten din

1. Åpne en nettleser på en datamaskin.
  2. Gå til Min ønskeliste.
  3. Klikk på en vare på ønskelisten.
Tips: Du kan fjerne varer fra ønskelisten ved å velge Lagt til i ønskelisten-ikonet Legg til i ønskelisten på detaljsiden for en vare.