Administrer ønskelisten din

Du kan lage en liste over apper og digitalt innhold du planlegger å installere eller kjøpe på Google Play. Du kan også holde orden på hva du vil legge til i samlingen din, men varene på ønskelisten lastes ikke ned automatisk.

Legg til eller fjern varer fra ønskelisten

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Bla gjennom eller søk etter innhold, og velg en vare.
  3. Øverst trykker du på Mer Mer og så Legg til i ønskelisten.
  4. For å fjerne varer fra ønskelisten, følg fremgangsmåten ovenfor og trykk på Fjern fra ønskelisten.

Fjern alt fra ønskelisten

Viktig: Du kan ikke angre denne handlingen.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Innstillinger og så Generelt og så Konto- og enhetsinnstillinger.
  4. Rull til og trykk på Tøm ønskelisten.

Finn ønskelisten din

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Bibliotek og så Ønskeliste.

Tips: Hvis du har bøker på ønskelisten, finner du dem også på «Ønskeliste»-fanen i Google Play Bøker-appen.