Administrer ønskelisten din

Du kan lage en liste over ting du vil installere eller kjøpe på Google Play. Med denne listen kan du holde oversikt over apper og digitalt innhold du vil legge til i samlingen din, men det lastes ikke ned automatisk.

Legg til eller fjern varer fra ønskelisten

Legg til eller fjern varer fra ønskelisten din

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Bla gjennom eller søk etter innhold, og velg en vare.
  3. Trykk på Mer Merog så Legg til i ønskelisten øverst.
  4. For å fjerne varer fra ønskelisten, følg fremgangsmåten ovenfor og trykk på Lagt til i ønskelisten.

Se ønskelisten din

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Meny Meny og så Ønskeliste.