Administrer ønskelisten din

Du kan lage en liste over ting du vil installere eller kjøpe på Google Play. Med denne listen kan du holde oversikt over apper og digitalt innhold du vil legge til i samlingen din, men det lastes ikke ned automatisk.

Legg til eller fjern varer fra ønskelisten

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Bla gjennom eller søk etter innhold, og velg en vare.
  3. Øverst trykker du på Mer Mer og så Legg til i ønskelisten.
  4. For å fjerne varer fra ønskelisten, følg fremgangsmåten ovenfor og trykk på Lagt til i ønskelisten.

Se ønskelisten din

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen  Meny og så Ønskeliste.