Uw verlanglijstje beheren

U kunt een lijstje maken met items die u wilt installeren of kopen op Google Play. Op deze lijst kunt u apps en digitale content bijhouden die u wilt toevoegen aan uw collectie. Ze worden echter niet automatisch gedownload.

Items toevoegen aan of verwijderen van uw verlanglijstje

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek of browse naar content en selecteer een item.
  3. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Toevoegen aan verlanglijstje.
  4. Als u een item van uw verlanglijstje wilt verwijderen, volgt u de bovenstaande stappen en tikt u op Toegevoegd aan verlanglijstje.

Uw verlanglijstje bekijken

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Verlanglijstje.
Vanaf september 2020 raken gebruikers hun toegang tot Google Play Muziek kwijt. Dit betekent dat u niet meer naar uw muziek kunt luisteren via Google Play Muziek. Uw muziekbibliotheek blijft echter bewaard en kan nog steeds worden overgezet naar YouTube Music gedurende ten minste dertig dagen nadat u de toegang bent kwijtgeraakt, of voordat Google Play Muziek wordt beëindigd in uw regio. U kunt ook uw Play Muziek-gegevens downloaden via Google Takeout.