Toivelistan hallinta

Voit luoda listan asioista, jotka haluat asentaa tai ostaa Google Playsta. Listan avulla voit pitää kirjaa sisällöstä ja sovelluksista, jotka haluat lisätä kokoelmaasi, mutta sitä ei ladata automaattisesti.

Toivelistan kohteiden lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi sisältöä hakemalla tai selaamalla ja valitse haluamasi kohde.
  3. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää toivelistalle.
  4. Jos haluat poistaa kohteen toivelistalta, noudata yllä olevia ohjeita ja napauta Lisätty toivelistalle.

Toivelistan tutkiminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Kirjasto ja sitten Toivelista.
Pääsy Google Play Musiikkiin poistetaan käyttäjiltä syyskuusta 2020 lähtien. Tämän jälkeen et voi enää kuunnella musiikkia Google Play Musiikista. Musiikkikirjastosi säilyy kuitenkin ennallaan ja voidaan siirtää YouTube Musiciin ainakin 30 päivän kuluessa siitä, kun menetät pääsyn Google Play Musiikkiin, tai ennen sen sulkemista alueellasi. Voit myös ladata Play Musiikin datan Google Takeoutista.