Toivelistan ylläpito

Voit luoda listan sovelluksista ja digitaalisesta sisällöstä, jotka haluat asentaa tai ostaa Google Playsta. Voit myös valita, mitä haluat lisätä kokoelmaasi, mutta toivelistasi kohteita ei ladata automaattisesti.

Toivelistan kohteiden lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi sisältöä hakemalla tai selaamalla ja valitse haluamasi kohde.
  3. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää toivelistalle.
  4. Jos haluat poistaa kohteen toivelistalta, seuraa yllä olevia ohjeita ja napauta Poista toivelistalta.

Kaiken sisällön poistaminen toivelistalta

Tärkeää: Tätä ei voi kumota.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Yleiset ja sitten Tili‑ ja laiteasetukset.
  4. Vieritä ja valitse Tyhjennä toivelista.

Toivelistan avaaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Kirjasto ja sitten Toivelista.

Vinkki: Jos olet lisännyt toivelistalle kirjoja, ne löytyvät myös Google Play Kirjat ‐sovelluksen Toivelista-välilehdeltä.