Administrer din ønskeliste

Du kan oprette en liste over produkter, du vil installere eller købe i Google Play. Denne liste hjælper dig med at holde styr på apps og digitalt indhold, du vil føje til din samling, men listen downloades ikke automatisk.

Tilføj eller fjern produkter fra din ønskeliste

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter indhold, og vælg en vare.
  3. Øverst på siden skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Føj til ønskeliste.
  4. Hvis du vil fjerne en vare fra din ønskeliste, kan du følge vejledningen ovenfor og trykke på Føjet til ønskeliste.

Se din ønskeliste

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu efterfulgt af Ønskeliste.
Fra og med september 2020 mister brugerne gradvist adgangen til Google Play Musik. Det betyder, at du som bruger ikke længere kan lytte til din musik i Google Play Musik. Din musiksamling forbliver dog intakt og kan stadig overføres til YouTube Music i mindst 30 dage, efter du har mistet adgangen, eller før Google Play Musik lukkes ned i dit område. Du kan også downloade dine Musik-data fra Google Takeout.