Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Administrer din ønskeliste

Du kan oprette en liste over produkter, du vil installere eller købe i Google Play. Denne liste hjælper dig med at holde styr på apps og digitalt indhold, du vil føje til din samling, men listen downloades ikke automatisk.

Tilføj eller fjern produkter fra din ønskeliste

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter indhold, og vælg en vare.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Føj til ønskeliste.
  4. Du fjerner en vare fra ønskelisten ved at følge vejledningen ovenfor og trykke på Fjern fra ønskeliste.

Find din ønskeliste

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Samling efterfulgt af Ønskeliste.
Fra og med september 2020 mister brugerne gradvist adgangen til Google Play Musik. Det betyder, at du som bruger ikke længere kan lytte til din musik i Google Play Musik. Din musiksamling forbliver dog intakt og kan stadig overføres til YouTube Music i mindst 30 dage, efter du har mistet adgangen, eller før Google Play Musik lukkes ned i dit område. Du kan også downloade dine Musik-data fra Google Takeout.