Bestuur jou wenslys

Jy kan ’n lys skep van programme en digitale inhoud wat jy op Google Play wil installeer of koop. Jy kan ook naspoor wat jy by jou versameling wil voeg, maar jou wenslysitems word nie outomaties afgelaai nie.

Voeg items by jou wenslys, of verwyder items daaruit

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Soek of blaai na inhoud en kies 'n item.
  3. Tik aan die bokant op Meer Meer en dan Voeg by wenslys.
  4. Volg die stappe hierbo en tik op By wenslys gevoeg om 'n item uit jou wenslys te verwyder.

Verwyder alles uit jou wenslys

Belangrik: Jy kan nie hierdie handeling ontdoen nie.

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik bo regs op jou profielfoto of voorletter.
  3. Tik op Instellings en dan Algemeen en dan Rekening- en toestelvoorkeure.
  4. Rollees en tik op Vee wenslys uit.

Kry jou wenslys

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik bo regs op jou profielfoto of voorletter.
  3. Tik op Biblioteek en dan Wenslys.

Wenk: As jy boeke op jou wenslys het, kan jy hulle ook in die Google Play Boeke-program se "Wenslys"-oortjie kry.