Administrer ønskelisten din

Du kan lage en liste over apper og digitalt innhold du planlegger å installere eller kjøpe på Google Play. Du kan også holde orden på hva du vil legge til i samlingen din, men varene på ønskelisten lastes ikke ned automatisk.

Legg til eller fjern varer fra ønskelisten

I en nettleser

1. Åpne en nettleser på iPhone eller iPad.
  2. Gå til play.google.com/store.
  3. Bla gjennom eller søk etter en vare.
  4. Velg den ønskede varen.
  5. Trykk på Legg til i ønskelisten eller Fjern fra ønskelisten.

I Google Play Bøker-appen:

1. Åpne Play Bøker-appen Play Bøker på iPhone eller iPad.
  2. Bla gjennom eller søk etter en vare.
  3. Velg den ønskede varen.
  4. Trykk på Legg til i ønskelisten eller Fjern fra ønskelisten.

Finn ønskelisten din

1. Åpne en nettleser på iPhone eller iPad.
  2. Gå til play.google.com/store.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  4. Trykk på Bibliotek og enheter.
  5. Trykk på Ønskeliste-fanen.
    • Hvis du ikke finner den, ruller du mot høyre.

Tips: Hvis du har bøker på ønskelisten, finner du dem også på «Ønskeliste»-fanen i Google Play Bøker-appen.