Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID-19 werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum

Verlanglijstje beheren

Je kunt een lijstje maken met items die je wilt installeren of kopen op Google Play. Op deze lijst kun je apps en digitale content bijhouden die je wilt toevoegen aan je collectie. Ze worden niet automatisch gedownload.

Items toevoegen aan of verwijderen van je verlanglijstje

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek of browse naar content en selecteer een item.
  3. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Toevoegen aan verlanglijstje.
  4. Als je een item van je verlanglijstje wilt verwijderen, volg je de bovenstaande stappen en tik je op Verwijderen van verlanglijstje.

Je verlanglijstje zoeken

1. Open de Google Play Store-app Google Play.
  2. Tik op het profielicoon rechtsboven.
  3. Tik op Bibliotheek en dan Verlanglijstje.
Vanaf september 2020 raken gebruikers hun toegang tot Google Play Muziek kwijt. Dit betekent dat je niet meer naar je muziek kunt luisteren via Google Play Muziek. Je muziekbibliotheek blijft bewaard en kan nog steeds worden overgezet naar YouTube Music gedurende ten minste 30 dagen nadat je de toegang bent kwijtgeraakt, of voordat Google Play Muziek wordt beëindigd in jouw regio. Je kunt ook je Play Muziek-gegevens downloaden via Google Takeout.