Administrer din ønskeliste

Du kan oprette en liste over apps og digitalt indhold, du vil installere eller købe i Google Play. Du kan også spore det, du vil føje til din samling, men varer på din ønskeliste downloades ikke automatisk.

Tilføj eller fjern varer fra din ønskeliste

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter indhold, og vælg en vare.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Føj til ønskeliste.
  4. Du fjerner en vare fra ønskelisten ved at følge vejledningen ovenfor og trykke på Fjern fra ønskeliste.

Fjern alt fra din ønskeliste

Vigtigt! Denne handling kan ikke fortrydes.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Generelt og derefter Præferencer for konto og enhed.
  4. Rul, og tryk på Ryd ønskeliste.

Find din ønskeliste

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Samling og derefter Ønskeliste.

Tip! Hvis du har bøger på din ønskeliste, kan du også finde dem på fanen "Ønskeliste" i appen Google Play Bøger.