Zoeken naar nieuwe games of games die je eerder hebt gespeeld

Je kunt zoeken naar games, games bekijken die worden aanbevolen voor jou en games bekijken die je eerder via de Play Games-app hebt gespeeld.

Kosteloze ingebouwde games spelen die je offline kunt spelen

Je kunt een paar games, zoals Solitaire of PAC-MAN, kosteloos of offline spelen.

1. Open de Play Games-app Play Games op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Home.
  3. Scroll naar Ingebouwde Google-games.
  4. Tik op Spelen naast de game die je wilt spelen.

Nieuwe en momenteel geïnstalleerde games zoeken

Als een app je voortgang kan opslaan, wordt je op de pagina Details gevraagd in te loggen.

Op een Android-telefoon of -tablet

Zoeken naar een game

1. Open de Play Games-app Play Games.
  2. Tik bovenaan op Zoeken Zoeken.

Andere games zoeken

1. Open de Play Games-app Play Games.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek.
  3. Tik op de game waarover je meer wilt weten of die je wilt downloaden.

Op Android TV

1. Open de Play Games-app Play Games.
  2. Selecteer Games zoeken.
  3. Selecteer of zoek een game.
Tip: Je kunt ook zien of je vrienden een game spelen, meer informatie over een game bekijken of de game downloaden.

Zoeken naar games die je eerder hebt gespeeld

Als je op hetzelfde account inlogt om games op meer dan één apparaat te kunnen spelen, zie je alle games die je hebt gespeeld. Als een app je voortgang kan opslaan, wordt je op de pagina Details gevraagd in te loggen.

Op een Android-telefoon of -tablet

Recente games vinden en spelen

1. Open de Play Games-app Play Games.
  2. Tik op Bibliotheek.
  3. Tik op Spelen om er een te spelen.

Zoeken naar games die je via een ander account hebt gespeeld

Als je een game die je onlangs hebt gespeeld niet kunt vinden, heb je de game mogelijk via een ander account gedownload.

1. Open de Play Games-app Play Games.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik op je e-mailadres.
  4. Kies een ander account. Als je geen andere accounts ziet, tik je op Een ander account gebruiken en volg je de stappen om in te loggen en een gamernaam te maken.
  5. Je ziet je onlangs gespeelde games staan.

Op Android TV

Recente games vinden en spelen

1. Open de Play Games-app Play Games.
  2. De games waarbij je onlangs bent ingelogd, worden weergegeven in de volgorde waarin je ze voor het laatst hebt gespeeld.

Zoeken naar ontbrekende games

Als een game die je via je telefoon of computer hebt geïnstalleerd, niet wordt weergegeven op Android TV, werkt deze misschien niet op Android TV. Zo check je dit:

1. Ga op je computer naar de Google Play Store.
  2. Zoek de game die je wilt spelen.
  3. Klik op Installeren of Geïnstalleerd.
  4. Zoek je Android TV-apparaat onder Een apparaat kiezen. Als dit grijs wordt weergegeven, werkt de game niet op Android TV.

Een game verbergen

1. Open de Play Games-app Play Games.
  2. Selecteer de game die je wilt verbergen.
  3. Tik op Meer Meer en dan Game verbergen.

Games bekijken die je hebt verborgen

1. Open de Play Games-app Play Games op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Selecteer Verborgen games bekijken onder 'Je gegevens'.
  4. Optioneel: Als je een game wilt weergeven, tik je op de game en dan Game weergeven.