Find nye spil eller spil, du har spillet

Du kan søge efter spil, finde spil, der anbefales til dig, og se spil, du tidligere har spillet i Play Spil-appen.

Spil gratis indbyggede spil, der fungerer offline

Du kan spille nogle få spil, f.eks. 7-kabale eller PAC-MAN, gratis og offline.

1. Åbn appen Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Start.
  3. Rul for at finde "Indbyggede Google-spil".
  4. Tryk på Spil nu i det spil, du vil spille.

Find nye spil og spil, der er installeret i øjeblikket

Bemærk! Hvis en app kan gemme din status, bliver du bedt om at logge ind på siden "Info".

På en Android-telefon eller -tablet

Søg efter et spil

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Søg Søgning øverst.

Find andre spil

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Samling nederst.
  3. Tryk på et spil for at få flere oplysninger om det eller downloade det.

I Android TV

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. Vælg Find spil.
  3. Vælg eller søg efter et spil.
Tip! Du kan også se, om dine venner spiller et spil, få flere oplysninger om spillet eller downloade det.

Find spil, du har spillet

Hvis du logger ind på samme konto for at spille spil på mere end én enhed, kan du se alle de spil, du har spillet.

Bemærk! Hvis en app kan gemme din status, bliver du bedt om at logge ind på siden "Info".

På en Android-telefon eller -tablet

Find og spil seneste spil

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Samling.
  3. Tryk på Spil nu for at spille et spil.

Find spil, du har spillet via en anden konto

Hvis du ikke kan finde et spil, du har spillet for nylig, har du muligvis downloadet det via en anden konto.

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Profil nederst.
  3. Tryk på din mailadresse.
  4. Vælg en anden konto. Hvis du ikke kan se andre konti, skal du trykke på Brug en anden konto og derefter følge vejledningen for at logge ind og oprette et spiller-id.
  5. De spil, du senest har spillet, vises.

I Android TV

Find og spil seneste spil

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. De spil, du for nylig har logget ind på, vises i den rækkefølge, du sidst spillede dem.

Find manglende spil

Hvis et spil, du har installeret via din telefon eller computer, ikke vises i Android TV, fungerer det muligvis ikke i Android TV. Sådan tjekker du, om det fungerer:

1. Gå til Google Play Butik på din computer.
  2. Find det spil, du vil spille.
  3. Klik på Installer eller Installeret.
  4. Kig efter din Android TV-enhed under "Vælg en enhed". Hvis enheden er nedtonet, fungerer spillet ikke i Android TV.

Skjul et spil

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. Vælg det spil, du vil skjule.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Skjul spillet.

Se spil, du har skjult

1. Åbn appen Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Se skjulte spil under "Dine data".
  4. Valgfrit: Hvis du vil have et spil vist igen, kan du trykke på spillet og derefter Vis spillet.