Soek nuwe speletjies of speletjies wat jy al gespeel het

Jy kan speletjies soek, speletjies kry wat vir jou aanbeveel word, en speletjies sien wat jy al in die Play Speletjies-program gespeel het.

Speel kostelose ingeboude speletjies wat jy vanlyn kan speel

Jy kan 'n paar speletjies, soos Solitaire of PAC-MAN, kosteloos speel, of terwyl jy vanlyn is.

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op Tuis.
  3. Rollees om “Ingeboude Google-speletjies” te kry.
  4. Tik op Speel op die speletjie wat jy wil speel.

Soek nuwe speletjies en speletjies wat tans geïnstalleer is

As 'n program jou vordering kan stoor, sal jy op die “Besonderhede”-bladsy gevra word om aan te meld.

Op 'n Android-foon of -tablet

Soek na 'n speletjie

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Tik aan die bokant op Soek Soek.

Soek ander speletjies

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Tik onderaan op Biblioteek.
  3. Tik op 'n speletjie om meer daaroor te wete te kom of dit af te laai.

Op Android TV

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Kies Soek speletjies.
  3. Kies of soek 'n speletjie.
Wenk: Jy kan ook kyk of jou vriende 'n speletjie speel, meer daaroor te wete kom, of dit aflaai.

Soek speletjies wat jy gespeel het

As jy by dieselfde rekening aanmeld om op meer as een toestel speletjies te speel, kan jy al die speletjies sien wat jy gespeel het. As 'n program jou vordering kan stoor, sal jy op die “Besonderhede”-bladsy gevra word om aan te meld.

Op 'n Android-foon of -tablet

Soek en speel onlangse speletjies

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Tik op Biblioteek.
  3. Tik op Speel om een te speel.

Soek speletjies wat jy met 'n ander rekening gespeel het

As jy nie 'n speletjie kan vind wat jy onlangs gespeel het nie, kon jy dit dalk met 'n ander rekening afgelaai het.

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Tik aan die onderkant op Profiel.
  3. Tik op jou e-posadres.
  4. Kies 'n ander rekening. As jy nie enige ander rekeninge sien nie, moet jy op Gebruik 'n ander rekening tik en die stappe volg om aan te meld en 'n spelernaam te skep.
  5. Jou speletjies wat jy onlangs gespeel het, sal gewys word.

Op Android TV

Soek en speel onlangse speletjies

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Die speletjies waarby jy onlangs aangemeld het, in die volgorde waarin hulle laas gespeel is.

Soek ontbrekende speletjies

As 'n speletjie wat jy met jou foon of rekenaar geïnstalleer het nie op Android TV verskyn nie, werk dit dalk nie met Android TV nie. Om seker te maak:

1. Gaan op jou rekenaar na die Google Play Winkel.
  2. Vind die speletjie wat jy wil speel.
  3. Klik Installeer of Geïnstalleer.
  4. Kyk vir jou Android TV-toestel onder "Kies 'n toestel". As dit verdonker is, sal die speletjie nie op Android TV werk nie.

Versteek 'n speletjie

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Kies die speletjie wat jy wil versteek.
  3. Tik op Meer Meer en dan Versteek speletjie.

Sien speletjies wat jy versteek het

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellings.
  3. Kies Gaan versteekte speletjies na onder "Jou data".
  4. Opsioneel: Tik op die speletjie en dan Wys speletjie om 'n speletjie te wys.