Prestaties, XP en scoreborden bijhouden

Met de mobiele Google Play Games-app kun je in veel games prestaties verdienen, je expertpunten (XP) bijhouden en je status bekijken op scoreborden.

Uw prestaties en XP checken

U kunt prestaties en expertpunten (XP) verdienen die aangeven wat u allemaal in een game heeft bereikt.

• Als u een prestatie verdient, wordt een pop-upoverlay weergegeven die aangeeft wat u heeft ontgrendeld.
  • Hoe moeilijker de prestatie, hoe meer XP u verdient.

Als u genoeg XP heeft verdiend, bereikt u een hoger level in uw Play Games-profiel.

Scores vergelijken op scoreborden

Als u uw gamerprofiel openbaar maakt, kunt u uw scores vergelijken met die van andere gamers. Meer informatie over hoe u uw gamerprofiel openbaar maakt

Scoreborden checken

1. Open de mobiele Play Games-app Play Games op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer een game om de detailpagina te openen.
  3. Tik op Scoreborden.
  4. Selecteer een scorebord.
  5. Als de game scoreborden heeft, selecteer je een scorebord.

Uw level checken

1. Open de mobiele Google Play Games-app Play Games.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Je level is het getal op je profielfoto.

Levels en profielen van spelers bekijken

Selecteer op een scorebord een speler om het profiel van die speler op Play Games te bekijken. In het profiel ziet u de volgende informatie:

• Een vergelijking met uw scores
  • Zijn of haar expertpunten (XP)
  • Games die deze speler speelt of die jullie allebei spelen