Prestaties, XP en scoreborden bijhouden

Met Google Play Games kunt u in veel games prestaties verdienen, uw expertpunten (XP) bijhouden en uw status bekijken op scoreborden.

Uw prestaties en XP controleren

U kunt prestaties en expertpunten (XP) verdienen die aangeven wat u allemaal in een game heeft bereikt.

• Als u een prestatie heeft verdiend, wordt een pop-upoverlay weergegeven die aangeeft wat u heeft ontgrendeld.
  • Hoe moeilijker de prestatie, hoe meer XP u verdient.

Als u genoeg XP heeft verdiend, gaat u een level omhoog in uw Play Games-profiel.

Scores vergelijken op scoreborden

Als u uw gamerprofiel openbaar maakt, kunt u uw scores vergelijken met die van andere gamers. Meer informatie over hoe u uw gamerprofiel openbaar maakt

Scoreborden controleren

1. Open de Play Games-app Play Games op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer een game om de detailpagina te openen.
  3. Tik op Scoreborden.
  4. Selecteer een scorebord.
  5. Als de game scoreborden heeft, selecteert u een scorebord.

Uw level controleren

1. Open de Google Play Games-app Play Games.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Uw level is het getal op uw profielfoto.

Levels en profielen van spelers bekijken

Selecteer op een scorebord een speler om het profiel van die speler op Play Games te bekijken. Op het profiel ziet u de volgende informatie:

• Een vergelijking met uw scores
  • Zijn of haar expertpunten (XP)
  • Games die deze speler speelt of die jullie allebei spelen