Hold øje med præstationer, XP og ranglister

I mange spil kan du optjene præstationer, følge dine erfaringspoint (XP) og se din placering på ranglister i mobilappen Google Play Spil.

Se dine præstationer og XP

Du kan optjene præstationer og erfaringspoint (XP), der angiver dine resultater i et spil.

• Når du har optjent en præstation, viser et pop op-vindue, hvad du har låst op.
  • Jo sværere præstationen er, desto flere XP optjener du.

Når du har optjent nok XP, stiger du i niveau på din Play Spil-profil.

Sammenlign resultater på ranglister

Hvis du gør din spillerprofil offentlig, kan du sammenligne dine resultater med andre spilleres resultater. Se, hvordan du gør din spillerprofil offentlig.

Se ranglister

1. Åbn appen Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller-tablet.
  2. Vælg et spil for at åbne infosiden.
  3. Tryk på Ranglister.
  4. Vælg en rangliste.
  5. Hvis spillet har flere ranglister, skal du vælge en af dem.

Se dit niveau

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil.
  2. Tryk på Profil forneden.
  3. Dit niveau vises som et tal på dit profilbillede.

Se andre spilleres niveauer og profiler

Vælg en spiller på en rangliste for at se vedkommendes profil i Play Spil. På spillerens profil kan du se:

• En sammenligning af jeres resultater
  • Spillerens erfaringspoint (XP)
  • Spil, som vedkommende spiller, eller som I begge spiller