Privatlivsindstillinger og andre indstillinger for profiler i Play Spil

Du kan vælge, om du automatisk skal logges ind i spil, gøre din spilaktivitet offentlig eller ændre andre indstillinger.

Log automatisk ind i spil

Du kan automatisk logge ind i dine understøttede spil for at gemme dine fremskridt og optjene præstationer. Du logges ind i dine nuværende spil og fremtidige spil, du spiller.

På en Android-telefon eller -tablet

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil.
  3. Aktivér Log automatisk ind i understøttede spil.
  4. Hvis du har flere konti: Tjek, at du er logget ind med den rigtige konto, øverst på siden "Indstillinger". Med denne konto kan du logge ind i nye spil, optjene præstationer og gemme din spilstatus.

Tips!

• En forældrestyret Google-konto kan ikke have flere profiler i Play Spil.
  • Det er ikke alle spil, der understøtter automatisk login med en profil i Play Spil til forældrestyrede Google-konti.

I Android TV

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. I sidebjælken skal du vælge Indstillinger og derefter Spillerprofil.
  3. Vælg Næste.
  4. Når du ser "Vil du automatisk logges ind i understøttede spil?", skal du vælge Tillad eller Tillad ikke.

Tip! Hvis du vil logge ind på en anden Google-konto for et spil, skal du logge ud af spillet og logge ind igen.

Rediger, hvem der kan finde din spilaktivitet

Vælg, hvem der kan se din profil, dine præstationer, dine ranglister og de spil, du spiller.

På en Android-telefon eller -tablet

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil.
  3. Under "Profil og privatliv" kan du vælge, hvem der kan se din aktivitet:
    • Alle i mobilappen Google Play Spil
    • Kun venner
    • Kun dig
Tip! Med en profil i Play Spil får dit barns forældrestyrede Google-konto en mere medrivende spiloplevelse på Play-platforme, da dit barn får adgang til automatisk login, præstationer og ranglister. Indtil videre er denne indstilling som standard angivet til "Kun dig". Denne indstilling kan ikke ændres.

I Android TV

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. I sidebjælken skal du vælge Indstillinger og derefter Spillerprofil.
  3. Vælg Næste.
  4. Når du ser "Vil du gøre din spilaktivitet synlig for andre?", kan du vælge Tillad eller Tillad ikke.

Tip! Når du spiller et spil med dit spillernavn, modtager spiludvikleren oplysninger om din aktivitet og dine køb i spillet. Spiludviklere bruger disse oplysninger til at forbedre deres spil. Du kan få flere oplysninger om, hvordan udviklere bruger disse oplysninger, i spiludviklernes privatlivspolitikker.

Giv andre mulighed for at finde din profil ud fra din mailadresse

Du kan tillade, at andre spillere kan finde din spillerprofil ved at søge efter den med din mailadresse.

På en Android-telefon eller -tablet

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil.
  3. Aktivér Giv andre mulighed for at finde din profil via din mailadresse.
Tip! Når du opretter en profil i Play Spil til dit barns forældrestyrede Google-konto, er denne indstilling som standard angivet til "Fra" på dit barns profil. Denne indstilling kan ikke ændres.

I Android TV

1. Åbn appen Play Spil Play Spil.
  2. I sidebjælken skal du vælge Indstillinger og derefter Spillerprofil.
  3. Vælg Næste.
  4. Når du ser "Vil du give andre mulighed for at finde dit spillernavn via din mailadresse eller dit navn?", skal du vælge Tillad eller Tillad ikke.

Skift, hvornår spil kan få adgang til din venneliste

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil.
  3. Under "Profil og privatliv" kan du vælge, om de spil, du spiller, automatisk kan få adgang til din venneliste.
Tip! Profiler i Play Spil til forældrestyrede Google-konti har ikke adgang til vennefunktionen i Play Spil. Denne indstilling kan ikke ændres.
Sådan kan spil få adgang til og bruge din venneliste

Når du giver et spil adgang til din venneliste, deler du en liste over spillernavnene på din venneliste med spillet. Denne liste omfatter ikke dine venners mailadresser. Spil kan bruge disse oplysninger til at give dig mulighed for nemt at se og spille med dine venner i henhold til spillenes privatlivspolitikker, som du kan finde i spillene og på Play Butik-siderne for de pågældende spil.

Hver gang et spil bruger vennelisten, kræver mobilappen Google Play Spil derudover, at spillets udvikler accepterer:

• Kun at bruge denne venneliste til at vise en venneliste til dig i spillet eller til at aktivere relaterede vennefunktioner, der er synlige for slutbrugeren, og ikke til andre formål, f.eks. annoncering.
  • Ikke at gemme eller opbevare denne venneliste i mere end 30 dage. Efter 30 dage skal spillet slette eller opdatere vennelisten.
  • Ikke at gøre denne venneliste tilgængelig for tredjeparter, undtagen hvis det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning.

Skift indstillinger for notifikationer om spil

Indstillingerne kan variere afhængigt af enheden. Du kan kontakte producenten af din enhed for at få oplysninger om den.

Mulighed 1: I appen Indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Notifikationer.
  3. Se apps, der for nylig har sendt dig notifikationer, under "Sendt for nylig".
    • Du kan deaktivere alle underretninger fra en angivet app.
    • Du kan vælge bestemte notifikationskategorier ved at trykke på appens navn.
    • Du kan se flere apps ved at trykke på Se alle fra de seneste 7 dage. Tryk på dem for at sortere efter Seneste eller Hyppigste.

Hvis "Sendt for nylig" ikke vises, bruger du en ældre Android-version. Tryk i stedet på Appnotifikationer, og tryk på en app. Du kan aktivere eller deaktivere notifikationer, notifikationscirkler og notifikationskategorier. Hvis en app har kategorier, kan du trykke på en kategori for at se flere valgmuligheder.

Valgmulighed 2: I en notifikation

• Når du har strøget nedad fra toppen af skærmen, kan du trække notifikationen lidt til højre eller venstre og derefter trykke på Indstillinger Indstillinger.
  • Gå til en notifikationscirkel, hold appen nede, og tryk derefter på Info Oplysninger.

Valgmulighed 3: I den pågældende app

Mange apps giver dig mulighed for at administrere notifikationer via en menu med indstillinger i selve appen. En app kan f.eks. have en indstilling, der giver mulighed for at vælge den lyd , som appens notifikationer laver.

Stop automatisk afspilning af videoer

Når du ruller ned i Mine spil eller Arkade, afspilles dine videoer med det samme. Sådan deaktiverer du automatisk afspilning:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Indstillinger for Google-apps og derefter Play Spil.
  3. Deaktiver Afspil videoer automatisk.

Sådan håndterer Play Spil dine data (appen Play Spil er ikke installeret)

Hvis du ikke har installeret appen Play Spil, indsamler Google visse oplysninger, når du opretter en spilprofil i Play, bruger Play Spiltjenester eller bliver bedt om at installere appen Play Spil. Disse funktioner anvender Google Play-tjenester.

Play Spil indsamler oplysninger om din aktivitet, din brug, din enheds ydeevne, dine personlige id'er og dine enheds-id'er med henblik på funktionalitet, kontoadministration, analyse og fejlretning. Data, som Play Spil indsamler, krypteres under overførslen.

Tip! Du kan anmode om at få slettet indsamlede data i indstillingerne for Android. Gå til "Profilindstillinger" under "Play Spil". Du kan også indsende en anmodning via Min konto.