Play Speletjies-profiel se privaatheid- en ander instellings

Jy kan kies of jy outomaties by speletjies wil aanmeld of nie, jou speletjie-aktiwiteit publiek wil maak, of ander instellings wil verander.

Meld outomaties by speletjies aan

Jy kan outomaties by gesteunde speletjies aanmeld om jou vordering te stoor en prestasies te verdien. Jy sal by jou huidige speletjies en enige toekomstige speletjies wat jy speel, aangemeld word.

Op 'n Android-foon of -tablet

1. Maak die Instellings-program op jou toestel oop.
  2. Tik op Google en dan Instellings vir Google-programme en dan Play Speletjies.
  3. Skakel Meld outomaties aan by gesteunde speletjies aan.
  4. As jy veelvuldige rekeninge het: Maak aan die bokant van die "Instellings"-bladsy seker dat die korrekte rekening aangemeld is. Jy sal met daardie rekening by nuwe speletjies aanmeld, prestasies verdien, en speletjievordering stoor.

Wenke:

• ’n Google-rekening onder toesig kan veelvuldige Play Speletjies-profiele hê.
  • Nie alle speletjies ondersteun outomatiese aanmelding met ’n Play Speletjies-profiel vir Google-rekeninge onder toesig nie.

Op Android TV

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Kies Instellings en dan Spelerprofiel in die kantbalk.
  3. Kies Volgende.
  4. Wanneer jy “Meld outomaties by gesteunde speletjies aan?" sien, moet jy Laat toe of Moenie toelaat nie kies.

Wenk: As jy vir 'n speletjie by 'n ander Google-rekening wil aanmeld, moet jy by daardie speletjie afmeld en weer aanmeld.

Verander wie jou speletjiesaktiwiteit kan opspoor

Kies wie jou profiel, prestasies, ranglyste en speletjies wat jy gespeel het, kan sien.

Op 'n Android-foon of -tablet

1. Maak die Instellings-program op jou toestel oop.
  2. Tik op Google en dan Instellings vir Google-programme en dan Play Speletjies.
  3. Kies onder "Profiel en privaatheid" wie jou aktiwiteit kan bekyk:
    • Almal in Google Play Speletjies se mobielapp
    • Net vriende
    • Net jy
Wenk: Met ’n Play Speletjies-profiel sal jou kind se Google-rekening onder toesig ’n meer meesleurende speelervaring oral op Play-oppervlakke hê deur toegang tot outomatiese aanmelding, prestasies en ranglyste te kry. Hierdie instellings is vir eers by verstek op “Net jy” gestel. Hierdie instelling kan nie verander word nie.

Op Android TV

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Kies Instellings en dan Spelerprofiel in die kantbalk.
  3. Kies Volgende.
  4. Wanneer jy “Laat toe dat ander mense jou speletjiesaktiwiteit sien?” sien, moet jy Laat toe of Moenie toelaat nie kies.

Wenk: Wanneer jy ’n speletjie met jou spelernaam speel, ontvang die speletjieontwikkelaar inligting oor jou aktiwiteit en aankope in die speletjie. Speletjieontwikkelaars gebruik hierdie inligting om hul speletjies te verbeter. Raadpleeg die speletjieontwikkelaar se privaatheidsbeleid om meer te wete te kom oor hoe ontwikkelaars hierdie inligting gebruik.

Laat mense jou profiel met jou e-posadres opspoor

Jy kan ander spelers toelaat om jou spelerprofiel te kry deur dit met jou e-posadres te soek.

Op 'n Android-foon of -tablet

1. Maak die Instellings-program op jou toestel oop.
  2. Tik op Google en dan Instellings vir Google-programme en dan Play Speletjies.
  3. Skakel Laat ander mense jou profiel met jou e-posadres kry aan.
Wenk: Wanneer jy ’n Play Speletjies-profiel vir jou kind se Google-rekening onder toesig skep, is hierdie instelling op hul profiel by verstek op “Af” gestel. Hierdie instelling kan nie verander word nie.

Op Android TV

1. Maak die Play Speletjies-program Play Speletjies oop.
  2. Kies Instellings en dan Spelerprofiel in die kantbalk.
  3. Kies Volgende.
  4. Kies Laat toe of Moenie toelaat nie wanneer jy "Laat ander mense toe om jou spelernaam met jou e-posadres of naam te kry?" sien.

Verander wanneer speletjies toegang tot jou vriendelys kan kry

1. Maak die Instellings-program op jou toestel oop.
  2. Tik op Google en dan Instellings vir Google-programme en dan Play Speletjies.
  3. Kies onder "Profiel en privaatheid" of speletjies wat jy speel outomaties toegang tot jou vriendelys kan kry.
Wenk: Play Speletjies-profiele vir Google-rekeninge onder toesig het nie toegang tot die Play Speletjies-vriendekenmerk nie. Hierdie instelling kan nie verander word nie.
Hoe speletjies toegang tot jou vriendelys kan kry en dit gebruik

Wanneer jy 'n speletjie toegang tot jou vriendelys gee, deel jy 'n lys van die spelername op jou vriendelys met die speletjie. Hierdie lys sluit nie jou vriende se e-posadresse in nie. Speletjies kan dié inligting gebruik om jou in staat te stel om vriende maklik te sien en saam met hulle te speel. Dit is onderworpe aan die speletjies se privaatheidsbeleide wat jy in die speletjies self en op die Play Winkel-bladsye kan kry.

Daarby vereis Google Play Speletjies se mobielapp dat vir elke speletjie wat die vriendelys gebruik, daardie speletjie se ontwikkelaar instem:

• Om hierdie vriendelys net te gebruik om vir jou ’n vriendelys binne die speletjie te wys of om verwante vriendefunksionaliteit wat vir die eindgebruiker sigbaar is, te aktiveer – nié vir enige ander doel soos reklame nie.
  • Om nie hierdie vriendelys vir meer as 30 dae te berg nie. Die speletjie moet ná 30 dae die vriendelys uitvee of herlaai.
  • Om nie hierdie vriendelys aan derde partye beskikbaar te stel nie, behalwe wanneer dit nodig is om aan toepaslike wetgewing te voldoen.

Verander kennisgewinginstellings vir jou speletjies

Instellings kan volgens toestel verskil. Kontak jou toestel se vervaardiger vir jou toestel se besonderhede.

Opsie 1: In jou Instellings-program

1. Maak jou toestel se Instellings-program oop.
  2. Tik op Programme en kennisgewingsen dan Kennisgewings.
  3. Sien onder "Onlangs gestuur" programme wat onlangs vir jou kennisgewings gestuur het.
    • Jy kan alle kennisgewings vir 'n program op die lys afskakel.
    • Tik op die program se naam om spesifieke kennisgewingkategorieë te kies.
    • Tik op Sien alles van die afgelope 7 dae om meer programme te sien. Tik op Mees onlangse of Gereeldste om daarvolgens te rangskik.

As jy nie "Onlangs gestuur" sien nie, gebruik jy 'n ouer Android-weergawe. Tik pleks daarvan op Programkennisgewings en tik op 'n program. Jy kan kennisgewings, kennisgewingkolle en kennisgewingkategorieë aan- of afskakel. As 'n program kategorieë het, kan jy op 'n kategorie tik vir meer opsies.

Opsie 2: In 'n kennisgewing

• Nadat jy van die bokant van jou skerm na onder geswiep het, moet jy die kennisgewing effens na regs of links sleep. Tik dan op Instellings
  • Van 'n kennisgewingkol af moet jy die program raak en hou en dan tik op Inligting .

Opsie 3: In die spesifieke program

Baie programme maak dit vir jou moontlik om kennisgewings deur 'n instellingskieslys in die program te beheer. Byvoorbeeld, 'n program kan 'n instelling hê om die klank te kies wat daardie program se kennisgewings maak.

Keer dat video's outomaties speel

Wanneer jy in My Speletjies of Arkade na onder rollees, sal jou video's dadelik speel. Keer só dat hulle speel:

1. Maak die Instellings-program op jou toestel oop.
  2. Tik op Google en dan Instellings vir Google-programme en dan Play Speletjies.
  3. Skakel Speel video's outomaties af.

Hoe Play Speletjies jou data hanteer (Play Speletjies-app nie geïnstalleer nie)

As jy nie die Play Speletjies-app geïnstalleer het nie, sal Google sekere inligting insamel as jy ’n Play Speletjies-profiel skep, Play Speletjies-dienste gebruik, of aangepor word om die Play Speletjies-app te installeer. Hierdie kenmerke gebruik Google Play-dienste.

Play Speletjies samel jou aktiwiteit, gebruikinligting, werkverrigtinginligting, persoonlike identifiseerders en toestelidentifiseerders vir funksionaliteit, rekeningbestuur, ontledings en ontfouting in. Data wat Play Speletjies insamel, word met oordrag geënkripteer.

Wenk: Jy kan in Android-instellings versoek om ingesamelde data uit te vee. Gaan onder "Play Speletjies" na "profielinstellings". Jy kan ook ’n versoek indien deur My rekening.