Tiedostojen lähettäminen ja kirjojen tulostaminen

Voit lukea PDF- ja EPUB-dokumentteja käyttämällä Google Play Kirjoja. Jos lähetät PDF- tai EPUB-dokumentin Google Play Kirjoihin, voit lukea sitä kaikilla laitteilla, joilla käytät Play Kirjoja.

Voit myös tulostaa e-kirjoja (tietyin rajoituksin).

PDF- ja EPUB-tiedostojen lähettäminen

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Ota PDF-tiedostojen lähettäminen käyttöön.
  3. Lataa PDF- tai EPUB-tiedosto laitteellesi.
  4. Avaa Lataukset- tai Tiedostot-sovellus.
  5. Etsi tiedosto.
  6. Valitse Lisää Lisää ja sitten Avaa sovelluksessa ja sitten Play Kirjat tai Lähetä Play Kirjoihin.

Voit katsella lähettämiäsi tiedostoja valitsemalla Kirjasto ja sitten Lähetetyt.

Kirjojen tulostaminen

Voit tulostaa e-kirjoja vain tietokoneella.