Ändra språkinställningarna för en video

Filmer och tv-program har alternativ för tal, textning och undertexter.

Hitta information om språk och undertexter

1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen  på enheten.
  2. Tryck på en film eller ett tv-program.
  3. Scrolla till Mer information.
  4. Du hittar information under Ljud och Undertexter.
Tips! Ställ in språkinställningarna innan du laddar ned videon. Du kan inte ändra språket för ljudspåret när videon har laddats ned. I vissa länder och regioner kanske ljudspåret inte kan ställas in på önskat språk.

Ändra inställningarna för undertexter och språk för tal

Om en video har stöd för flera språk kan du välja vilket språk du föredrar för tal och undertexter. Du kan även ange standardinställningar för språk som används för alla videor du hyr eller köper.

Medan videon streamas

1. Tryck på Visa textning och ljud Visa menyn för textning och ljud längst ned eller högst upp i videospelaren.
  2. Välj ett språk under Ljud eller Undertexter.

Viktigt! Vissa filmer kan ha inbäddad textning som inte går att inaktivera.

Åtgärda problem med undertexter

Om undertexterna inte visas fast du har aktiverat dem kontaktar du supporten för Google TV.