Ladda ned filmer och tv-program som du vill titta på offline

Du kan ladda ned videor och titta på dem var du vill, till och med när du inte har en internetanslutning.

Vissa produkter och funktioner är inte tillgängliga i alla länder. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land.

Ladda ned videor

Viktigt! Du kan ladda ned köpta videor på upp till fem enheter. Hyrvideor går bara att ladda ned på en enhet.

1. Kontrollera att enheten är ansluten till internet.
  2. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen .
  3. Tryck på Bibliotek.
  4. Leta reda på filmen eller tv-avsnittet du vill ladda ned.
  5. Tryck på Ladda ned Ladda ned.

Tips! Om du tar bort en hyrvideo från en enhet kan du ladda ned och titta på den på en annan enhet.

Ladda ned videor med mobildata

Viktigt! Om du laddar ned videor med mobildata kan det tillkomma extra kostnader från operatören.

1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen  på enheten.
  2. Tryck på menyn Meny eller profilbilden högst upp.
  3. Tryck på Inställningar eller Google TV-inställningar.
  4. Tryck på Nätverk under Nedladdningar följt av Ladda ned via alla nätverk.

Ta bort en nedladdad video

1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen  på enheten.
  2. Tryck på bockmarkeringen Nedladdat vid en nedladdad video följt av Ta bort.