Last ned filmer og TV-serier for å se dem uten nett

Du kan laste ned videoer og se dem hvor som helst – selv når du ikke har internettilkobling.

Enkelte produkter og funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Finn ut mer om hvilke som er tilgjengelige i landet ditt.

Last ned videoer

1. Sørg for at iPhone eller iPad er koblet til Wi-Fi eller mobilnettverket.
  2. Åpne Google TV-appen .
  3. Trykk på Bibliotek.
  4. Ved siden av en film eller TV-episode trykker du på Last ned Last ned.

Last ned videoer med mobildata

Viktig: Hvis du laster ned videoen via mobildata, kan det påløpe ekstra datakostnader fra operatøren din.

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Øverst trykker du på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Google TV-innstillinger.
  4. Under «Nedlastinger» trykker du på Nettverk.
  5. Trykk på Last ned på alle typer nettverk.

Slett en nedlastet video

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Ved siden av en nedlastet video trykker du på hakemerket Lastet ned.