Films en tv-programma's downloaden om ze offline te bekijken

Download video's zodat je ze overal kunt bekijken, zelfs als je geen internetverbinding hebt.

Sommige producten en functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie over wat beschikbaar is in jouw land

Video's downloaden

1. Zorg ervoor dat je iPhone of iPad verbinding heeft via wifi of je mobiele netwerk.
  2. Open de Google TV-app .
  3. Tik op Bibliotheek.
  4. Tik naast een film of tv-aflevering op Downloaden Downloaden.

Video's downloaden via mobiele data

Belangrijk: Als je je video downloadt via mobiele data, kan dit tot extra datakosten bij je provider leiden.

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik bovenaan op je profielfoto.
  3. Tik op Instellingen voor Google TV.
  4. Tik onder Downloads op Netwerk.
  5. Tik op Downloaden op elk netwerk.

Een gedownloade video verwijderen

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik naast een gedownloade video op het vinkje Gedownload.