Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID-19 werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum

Films en tv-programma's downloaden om ze offline te bekijken

Download video's zodat je ze overal kunt bekijken, zelfs als je geen internetverbinding hebt.

Sommige producten en functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie over wat beschikbaar is in jouw land

Video's downloaden

Belangrijk: Je kunt een gekochte video op maximaal vijf apparaten downloaden. Als je een video huurt, kun je deze slechts naar één apparaat downloaden.

1. Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet.
  2. Open Google Play Films Play Films of de Google TV-app .
  3. Tik op Bibliotheek.
  4. Zoek de film of tv-aflevering die je wilt downloaden.
  5. Tik op Downloaden Downloaden.

Tip: Als je een gehuurde video van een apparaat verwijdert, kun je de video downloaden en bekijken op een ander apparaat.

Video's downloaden via mobiele data

Belangrijk: Als je video's downloadt via mobiele data, kan dit tot extra datakosten bij je provider leiden.

1. Open Google Play Films Play Films of de Google TV-app  op je apparaat.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu of je profielfoto.
  3. Tik op Instellingen of Google TV-instellingen.
  4. Tik onder 'Downloads' op Netwerk en dan Downloaden op elk netwerk.

Een gedownloade video verwijderen

1. Open Google Play Films Play Films of de Google TV-app  op je apparaat.
  2. Tik naast een gedownloade video op het vinkje Gedownload en dan Verwijderen.