Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen offline-katselua varten

Voit ladata videoita ja katsella niitä missä tahansa myös ilman internetyhteyttä.

Kaikki tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.

Videoiden lataaminen

Tärkeää: Voit ladata ostamasi videon jopa viidelle laitteelle. Jos vuokraat videota, voit ladata sen vain yhdelle laitteelle.

1. Varmista, että laite on yhteydessä internetiin.
  2. Avaa Google Play Elokuvat & TV Play Elokuvat tai Google TV ‑sovelluksen .
  3. Valitse Kirjasto.
  4. Etsi elokuva tai TV-ohjelman jakso, jonka haluat ladata.
  5. Valitse Lataa Lataa.

Vinkki: Jos poistat vuokratun videon laitteesta, voit ladata sen toisella laitteella ja katsoa sitä siellä.

Videoiden lataaminen mobiilidatalla

Tärkeää: Jos lataat videoita mobiilidatalla, operaattorisi saattaa veloittaa lisämaksuja.

1. Avaa laitteellasi Google Play Elokuvat & TV Play Elokuvat tai Google TV ‑sovelluksen .
  2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko tai profiilikuvasi.
  3. Valitse Asetukset tai Google TV:n asetukset.
  4. Valitse Lataukset-kohdasta Verkko ja sitten Lataa kaikissa verkoissa.

Ladatun videon poistaminen

1. Avaa laitteellasi Google Play Elokuvat & TV Play Elokuvat tai Google TV ‑sovelluksen .
  2. Napauta ladatun videon kohdalla valintamerkkiä Ladattu ja sitten Poista.