Download film og tv-serier, så du kan se dem offline

Download videoer, så du kan se dem overalt, selv når du ikke har internetforbindelse.

Nogle produkter og funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Få flere oplysninger om, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Download videoer

Vigtigt! Du kan downloade en video, du har købt, på op til fem enheder. Hvis du lejer en video, kan du kun downloade den til én enhed.

1. Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet.
  2. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen .
  3. Tryk på Samling.
  4. Find den film eller det afsnit, du vil downloade.
  5. Tryk på Download Download.

Tip! Hvis du fjerner en lejet video fra en enhed, kan du downloade og se den på en anden enhed.

Brug mobildata til at downloade videoer

Vigtigt! Hvis du bruger mobildata til at downloade videoer, bliver du muligvis opkrævet yderligere gebyrer fra dit mobilselskab.

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen på din enhed.
  2. Tryk på menuen Menu eller dit profilbillede øverst på skærmen.
  3. Tryk på Indstillinger eller indstillinger for Google TV.
  4. Under "Downloads" skal du trykke på Netværk og derefter Download på alle netværk.

Slet en downloadet video

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen på din enhed.
  2. Ud for en downloadet video skal du trykke på fluebenet Downloadet og derefter Fjern.