Download film og tv-serier, så du kan se dem offline

Download videoer, så du kan se dem overalt, selv når du ikke har internetforbindelse.

Nogle produkter og funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Få flere oplysninger om, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Download videoer

1. Sørg for, at din iPhone eller iPad har forbindelse via Wi-Fi eller dit mobilnetværk.
  2. Åbn Google TV-appen .
  3. Tryk på Samling.
  4. Tryk på Download Download ud for en film eller et afsnit af en tv-serie.

Brug mobildata til at downloade videoer

Vigtigt! Hvis du downloader din video ved hjælp af mobildata, kan du blive opkrævet yderligere datagebyrer af dit mobilselskab.

1. Åbn Google TV-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede øverst på skærmen.
  3. Tryk på Indstillinger for Google TV.
  4. Tryk på Netværk under "Downloads".
  5. Tryk på Download på alle netværk.

Slet en downloadet video

1. Åbn Google TV-appen .
  2. Tryk på fluebenet Downloadet ud for en downloadet video.