Kjøp, lei og se filmer og TV-serier

Du kan kjøpe, leie eller lage en liste over filmer og TV-serier du vil se, med Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV .

Enkelte produkter og funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Finn ut mer om hvilke som er tilgjengelige i landet ditt.

Kjøp eller lei filmer og TV-serier

1. Åpne mobilnettleseren din på iPhone eller iPad.
  2. Gå til play.google.com/store/movies.
  3. Søk etter filmen eller serien du vil se.
  4. Trykk på varen for å se priser, kjøpe eller leie.

Tips:

• Slik gjør du det lettere å kjøpe filmer eller TV-serier i fremtiden: Øverst eller nederst på siden trykker du på Del Del og så Legg til på startskjermen Add to Homescreen.
  • Slik lagrer du videoer du vil kjøpe eller se senere: Trykk på Legg til i ønskelistenØnskeliste.
  • Slik finner du ut hvor lenge du kan leie filmer eller serier: Rull til «Mer informasjon» og «Leieperiode».
  • Du kan dele filmer og serier du har leid eller kjøpt, med opptil fem familiemedlemmer. Finn ut mer om Google Play familiebibliotek.

Logg på en annen konto

1. Åpne Google TV-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst trykker du på profilbildet ditt.
  3. For å bytte konto, trykk på rullegardinpilen Nedoverpil.
  4. Trykk på en konto, eller legg til en ny.

Se hvilke filmer og TV-serier du eier

1. Åpne Google TV-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Bibliotek og så Filmer eller TV-serier.
  3. For å spille av en film eller TV-serie, velg videoen.
  4. Trykk på Spill av Spill av.

Tips:

• Du kan sortere biblioteket ditt etter tittel, dato lagt til eller utgivelsesår.
  • Du kan strømme videoer via Wi-Fi eller med en 3G-, 4G- eller 5G-tilkobling. Strømmekvaliteten tilpasses hastigheten på internettilkoblingen din. For å se i høyere kvalitet, last ned videoen for å se den uten nett.

Se videoer på TV-en

Du kan se videoer fra Google på TV-en på forskjellige måter. Finn ut hvordan du ser videoer på TV-en.