Films en tv-programma's kopen, huren en bekijken

Met Google Play Films Play Films of Google TV  kun je films en tv-programma's kopen en huren of een kijklijst maken.

Sommige producten en functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie over wat beschikbaar is in jouw land

Films en tv-programma's kopen of huren

1. Open de mobiele browser op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar play.google.com/store/movies.
  3. Zoek de film of het tv-programma waarnaar je wilt kijken.
  4. Tik op het item om prijzen te bekijken of het item te kopen of te huren.

Tips:

• Als je later makkelijker films of tv-programma's wilt kopen: Tik boven- of onderaan de pagina op Delen Delen en dan Toevoegen aan startscherm Add to Homescreen.
  • Als je video's wilt opslaan om ze later te kopen of te bekijken: Tik op Toevoegen aan verlanglijstje Verlanglijstje.
  • Als je wilt zien hoelang je een film of programma kunt huren: Scroll naar Aanvullende informatie en kijk wat er bij Huurperiode staat.
  • Je kunt gehuurde of gekochte films en series met maximaal 5 gezinsleden delen. Meer informatie over de Google Play-gezinsbibliotheek

Inloggen op een ander account

1. Open de Google TV-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op je profielfoto.
  3. Tik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag om tussen accounts te schakelen.
  4. Tik op een account of voeg een nieuw account toe.

Bekijken welke films en tv-programma's je hebt

1. Open de Google TV-app  op je iPod of iPad.
  2. Tik op Bibliotheek en dan Films of Tv-programma's.
  3. Als je een film wilt afspelen, selecteer je het item.
  4. Tik op Afspelen Afspelen.

Tips:

• Je kunt je bibliotheek sorteren op titel, toevoegdatum of releasejaar.
  • Je kunt video's streamen via wifi of een 3G-, 4G- of 5G-netwerkverbinding. De streamkwaliteit wordt aangepast op basis van je internetsnelheid. Als je met een hogere kwaliteit wilt kijken, kun je je video downloaden om offline te kijken.

Video's bekijken op je tv

Je kunt video's van Google op verschillende manieren op je tv-scherm bekijken. Meer informatie over hoe je video's op je tv bekijkt