Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen, vuokraaminen ja katsominen

Google Play Elokuvat & TV:n Play Elokuvat tai Google TV:n avulla voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia tai luoda niistä listan myöhempää katselua varten.

Kaikki tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.

Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen ja vuokraaminen

1. Avaa mobiiliselain iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry osoitteeseen play.google.com/store/movies.
  3. Hae elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jota haluat katsoa.
  4. Napauta elokuvaa tai TV-ohjelmaa, niin näet sen hinnan ja voit ostaa tai vuokrata sen.

Vinkkejä:

• Osta elokuvia tai TV-ohjelmia jatkossa helpommin: Valitse sivun yläreunasta tai alareunasta Jaa Jaa ja sitten Lisää aloitusnäytölle Add to Homescreen.
  • Tallenna videoita myöhemmin katsottavaksi tai ostettavaksi: Valitse Lisää toivelistaan Toivelista.
  • Selvitä elokuvan tai TV-ohjelman vuokrausaika: Vieritä kohtaan "Lisätietoja" ja tarkista "Vuokra-aika".
  • Voit jakaa vuokrattuja tai ostettuja elokuvia ja ohjelmia jopa viidelle perheenjäsenelle. Lue lisää Google Play Koko perheen kirjastosta.

Toiselle tilille kirjautuminen

1. Avaa Google TV ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta profiilikuvaa yläreunasta.
  3. Voit vaihtaa tiliä napauttamalla alanuolta Alanuoli.
  4. Valitse jokin tileistä tai lisää uusi.

Omistamiesi elokuvien ja TV-ohjelmien tarkistaminen

1. Avaa Google TV ‑sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Kirjasto ja sitten Elokuvat tai TV-ohjelmat.
  3. Toista elokuva tai TV-ohjelma valitsemalla se.
  4. Valitse Toista Toista.

Vinkkejä:

• Voit järjestää kirjastosi nimen, lisäyspäivän tai julkaisuvuoden mukaan.
  • Voit striimata videoita Wi-Fi-yhteydellä tai 3G-, 4G- tai 5G-verkkoyhteydellä. Striimauksen laatua säädetään internetyhteyden nopeuden perusteella. Voit katsella videota parempilaatuisena lataamalla sen katseltavaksi ilman verkkoyhteyttä.

Videoiden katselu TV:llä

Voit katsoa Google Playn videoita television näytöllä eri tavoin. Näin voit katsoa videoita televisiosta.