Köpa, hyra och titta på filmer och tv-program

I Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV kan du köpa eller hyra filmer och tv-program eller göra en lista med sådant du vill titta på senare.

Vissa produkter och funktioner är inte tillgängliga i alla länder. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land.

Köpa eller hyra filmer och tv-program

1. Besök play.google.com.
  2. Klicka på Filmer högst upp.
  3. Bläddra eller sök efter en film.
    • Du hittar mer information genom att klicka på filmens affisch.
  4. Klicka på Hyr eller Köp.

Tips

• Du kan göra det enklare att köpa filmer eller tv-program i framtiden genom att trycka på Dela Dela högst upp eller längst ned på sidan följt av Lägg till på startskärmen Add to Homescreen.
  • Du kan spara videor som du vill köpa eller titta på senare genom att trycka på Lägg till på önskelistan Önskelista.
  • Du kan ta reda på hur länge du får hyra en film eller ett program genom att scrolla till Ytterligare information och titta under Uthyrningsperiod.
  • Du kan dela hyrda eller köpta filmer och program med upp till fem familjemedlemmar. Läs mer om Familjens bibliotek på Google Play.

Logga in på ett annat konto

1. Besök play.google.com.
  2. Klicka på profilikonen uppe till höger.
  3. Klicka på Byt konto.
  4. Välj ett annat konto.
    • Om inget av dina konton visas klickar du på Använd ett annat konto.

Titta på videor på tv:n

Det finns olika sätt att titta på videor från Google på tv:n. Läs om hur du tittar på videor på tv:n.