Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen, vuokraaminen ja katsominen

Google Play Elokuvat & TV:n Play Elokuvat tai Google TV:n avulla voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia tai luoda niistä listan myöhempää katselua varten.

Kaikki tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.

Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen ja vuokraaminen

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Valitse yläreunasta Elokuvat.
  3. Etsi elokuva selaamalla tai hakemalla.
    • Saat lisätietoja klikkaamalla elokuvan julistetta.
  4. Valitse Vuokraa tai Osta.

Vinkkejä:

• Osta elokuvia tai TV-ohjelmia jatkossa helpommin: Valitse sivun yläreunasta tai alareunasta Jaa Jaa ja sitten Lisää aloitusnäytölle Add to Homescreen.
  • Tallenna videoita myöhemmin katsottavaksi tai ostettavaksi: Valitse Lisää toivelistaan Toivelista.
  • Selvitä elokuvan tai TV-ohjelman vuokrausaika: Vieritä kohtaan "Lisätietoja" ja tarkista "Vuokra-aika".
  • Voit jakaa vuokrattuja tai ostettuja elokuvia ja ohjelmia jopa viidelle perheenjäsenelle. Lue lisää Google Play Koko perheen kirjastosta.

Toiselle tilille kirjautuminen

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi.
  3. Valitse Vaihda tiliä.
  4. Valitse toinen tili.
    • Jos et näe tiliäsi, valitse Käytä toista tiliä.

Videoiden katselu TV:llä

Voit katsoa Google Playn videoita television näytöllä eri tavoin. Näin voit katsoa videoita televisiosta.