Rapportér debiteringer, du ikke kan genkende

Hvis du finder debiteringer, du ikke kan genkende, på din Google-konto eller betalingsmetode, skal du klikke på fejlfindingen nedenfor:

Find og ret fejl i forbindelse med en ukendt transaktion

Tjek, om debiteringerne kommer fra Google Play

1. Tjek, hvordan debiteringerne ser ud på dit kontoudtog. Alle køb i Google Play vises under følgende navne på dit kontoudtog:
    • "GOOGLE*App-udviklerens navn" (ved Android-apps)
    • "'GOOGLE*Appens navn" (ved Android-apps)
    • "GOOGLE*Indholdstype" (f.eks. "GOOGLE*Bøger")
  2. Hvis den pågældende debitering ikke er i et af disse formater, kommer den ikke fra Google Play. Kontakt din betalingsudbyder (f.eks. din bank eller kortudsteder) for at få flere oplysninger.

Vigtigt! Hvis du har mistanke om, at et familiemedlem eller en ven har foretaget købene, kan du være berettiget til refusion. I forbindelse med Google Play-transaktioner kan du anmode om refusion.

Anmod om refusion, købet blev foretaget af et familiemedlem eller en ven

Følg vejledningen nedenfor for at få refusion, hvis debiteringen ved en fejl af en ven eller et familiemedlem:

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Vælg Betalinger og abonnementer og derefter Budget og ordrehistorik.
  4. Find den ordre, du vil returnere.
  5. Vælg Anmod om refusion eller Rapportér et problem.
  6. Vælg den mulighed, der beskriver din situation.
  7. Udfyld formularen, og angiv, at du gerne vil have en refusion.
  8. Du får en meddelelse, hvor der står "Tak, fordi du delte dine bekymringer med os". Du modtager også en mail med en afgørelse om, hvorvidt du er berettiget til en refusion.

Tip! Hvis du vil undgå uautoriserede debiteringer, er det en god idé at bruge adgangskodebeskyttelse på din enhed.

Rapportér debiteringer, du ikke genkender, og som er foretaget via betalingskort, kreditkort, bankkonto, PayPal eller mobilselskab
Vigtigt! Sørg for at rapportere en uautoriseret transaktion inden for 120 dage.

Tjek status for din rapport

Rapportér uautoriserede køb

1. Gå til formularen "Rapportér uautoriserede køb".
  2. Vælg Se status for din indsigelse.
Tip! Hvis du vil tjekke status på din rapport, skal du bruge den mailadresse, du brugte til at sende indsigelsen, og det indsigelses-id, der blev sendt til din mailadresse.