Rapportér debiteringer, du ikke kan genkende

Hvis du kan se debiteringer på din betalingsmetode, der ikke vises på en Google-konto, som du ejer eller administrerer, anbefaler vi, at du kontakter den afdeling, som håndterer bedrageri i forbindelse med din betalingsmetode, med det samme.

Hvis de debiteringer, du ikke kan genkende, er på din Google-konto, skal du klikke på fejlfindingen nedenfor:

Find og ret fejl i forbindelse med en ukendt transaktion

Tjek, om debiteringerne kommer fra Google Play

1. Tjek, hvordan debiteringerne ser ud på dit kontoudtog. Alle køb i Google Play vises under følgende navne på dit kontoudtog:
    • "GOOGLE*App-udviklerens navn" (ved Android-apps)
    • "'GOOGLE*Appens navn" (ved Android-apps)
    • "GOOGLE*Indholdstype" (f.eks. "GOOGLE*Bøger")
  2. Hvis den pågældende debitering ikke er i et af disse formater, kommer den ikke fra Google Play. Kontakt din betalingsudbyder (f.eks. din bank eller kortudsteder) for at få flere oplysninger.

Vigtigt! Hvis du har mistanke om, at et familiemedlem eller en ven har foretaget købene, kan du være berettiget til refusion. I forbindelse med Google Play-transaktioner kan du anmode om refusion.

Anmod om refusion, købet blev foretaget af et familiemedlem eller en ven

Følg vejledningen nedenfor for at få refusion, hvis debiteringen ved en fejl af en ven eller et familiemedlem:

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger og abonnementer og derefterBudget og ordrehistorik.
  4. Klik på Rapportér et problem for den ordre, du vil returnere.
  5. Vælg den mulighed, der beskriver din situation.
  6. Udfyld formularen, og angiv, at du gerne vil have en refusion.
  7. Klik på Send.

Tip! Hvis du vil undgå uautoriserede debiteringer, er det en god idé at bruge adgangskodebeskyttelse på din enhed.

Rapportér debiteringer, du ikke genkender, og som er foretaget via betalingskort, kreditkort, bankkonto, PayPal eller mobilselskab
Vigtigt! Sørg for at rapportere en uautoriseret transaktion inden for 120 dage.

Tjek status for din rapport

Rapportér uautoriserede køb

1. Gå til formularen "Rapportér uautoriserede køb".
  2. Vælg Se status for din indsigelse.
Tip! Hvis du vil tjekke status på din rapport, skal du bruge den mailadresse, du brugte til at sende indsigelsen, og det indsigelses-id, der blev sendt til din mailadresse.
Annuller en indsigelse vedrørende uautoriserede debiteringer

Hvis du har sendt en indsigelse, mens du var logget ind på din Google-konto, og du opdager, at debiteringerne kommer fra en kilde, du genkender, kan du annullere din indsigelse på statussiden for indsigelsen.

Sådan annullerer du en indsigelse:

1. Gå til statussiden for indsigelsen.
  2. Angiv den mailadresse, du brugte til at sende indsigelsen, og det indsigelses-id, der blev sendt til din mail.
  3. Klik på Søg.
  4. Vælg den pågældende indsigelse.
  5. Klik på Annuller indsigelse.