Granska beställningshistoriken

När du gör ett köp på Google Play skickar vi en e-postbekräftelse med information om beställningen till det Google-konto som du använde vid köpet. Du kan alltid se din beställningshistorik på Google Play eller pay.google.com.

Granska beställningshistoriken

I appen Play Butik
  1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på den mobila enheten.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Konto.
  3. Tryck på Köphistorik.

Obs! Beställningsnummer är inte tillgängliga på Google Play för närvarande. Om du behöver ditt beställningsnummer för att begära en återbetalning följer du instruktionerna under På pay.google.com nedan.

På play.google.com
  1. Besök Google Play-kontot.
  2. Rulla nedåt för att granska dina beställningar.

Obs! Beställningsnummer är inte tillgängliga på Google Play för närvarande. Om du behöver ditt beställningsnummer för att begära en återbetalning följer du instruktionerna under På pay.google.com nedan.

På pay.google.com
  1. Öppna pay.google.com.
  2. Titta efter Annan köpaktivitet.
  3. Välj Se köp.
  4. Välj en beställning så visas kvittot.

När görs debiteringen?

Du debiteras kort efter att du har köpt innehåll på Google Play. Eventuella ändringar i ditt saldo i Google Play visas direkt och debiteringar via andra betalningsmetoder visas oftast inom ett par dagar.