Je bestelgeschiedenis bekijken

Wanneer je een aankoop doet op Google Play, sturen we een bevestigingsmail met de bestelinformatie naar het Google-account dat je hebt gebruikt om de aankoop te doen. Je kunt je bestelgeschiedenis altijd bekijken via Google Play of payments.google.com.

Bestelgeschiedenis bekijken

Je bestelgeschiedenis vinden

In de Play Store-app
  1. Open de Play Store Google Play op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen en dan Budget en geschiedenis.

Klik hier om bestellingen te bekijken van play.google.com.

• In de transactielijst zie je zowel digitale Google Play-content als hardwarebestellingen uit de Google Store.
  • Andere Google-betalingen en Google Pay-transacties staan hier niet bij.
Via play.google.com
  1. Ga naar play.google.com.
  2. Tik rechtsboven op je profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen en dan Budget en bestelgeschiedenis.
  4. Bekijk je bestellingen.
Via payments.google.com

Op je computer:

1. Ga naar payments.google.com.
  2. Zo bekijk je de bestelgeschiedenis:
    • Afzonderlijke bestellingen: klik op Activiteit.
    • Abonnementen: klik op Abonnementen en services.

Op je mobiele apparaat:

1. Ga naar payments.google.com.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Zo bekijk je de bestelgeschiedenis:
    • Afzonderlijke bestellingen: tik op Activiteit.
    • Abonnementen: tik op Abonnementen en services.

Wanneer je afschrijvingen kunt verwachten

De kosten worden in rekening gebracht kort nadat je content op Google Play hebt gekocht. Je Google Play-saldo wordt onmiddellijk aangepast. Afschrijvingen via andere betaalmethoden worden doorgaans binnen een aantal dagen verwerkt.

If you have trouble with your order, check your status below.