Je bestelgeschiedenis bekijken

Wanneer je een aankoop doet op Google Play, sturen we een bevestigingsmail met de bestelgegevens naar het Google-account dat je hebt gebruikt om de aankoop te doen. Je kunt je bestelgeschiedenis altijd bekijken op Google Play of pay.google.com.

Bestelgeschiedenis bekijken

In de Play Store-app
  1. Open de Google Play Store-app Google Play op je mobiele apparaat.
  2. Tik op Menu Menu en dan Account.
  3. Tik op Aankoopgeschiedenis.

Opmerking: Bestelnummers zijn momenteel niet beschikbaar op Google Play. Als je je bestelnummer nodig hebt om een teruggave aan te vragen, volg je de onderstaande instructies bij 'Via pay.google.com'.

Via play.google.com
  1. Ga naar je Google Play-account.
  2. Scrol omlaag om je bestellingen te controleren.

Opmerking: Bestelnummers zijn momenteel niet beschikbaar op Google Play. Als je je bestelnummer nodig hebt om een teruggave aan te vragen, volg je de onderstaande instructies bij 'Via pay.google.com'.

Via pay.google.com
  1. Ga naar pay.google.com.
  2. Ga naar Andere inkoopactiviteit.
  3. Selecteer Aankopen bekijken.
  4. Selecteer een bestelling om je betalingsbewijs te bekijken.

Wanneer je afschrijvingen kunt verwachten

De kosten worden in rekening gebracht kort nadat je content op Google Play hebt gekocht. Je Google Play-saldo wordt onmiddellijk aangepast. Afschrijvingen via andere betaalmethoden worden doorgaans binnen een aantal dagen verwerkt.

Vanaf september 2020 raken gebruikers hun toegang tot Google Play Muziek kwijt. Dit betekent dat je niet meer naar je muziek kunt luisteren via Google Play Muziek. Je muziekbibliotheek blijft bewaard en kan nog steeds worden overgezet naar YouTube Music gedurende ten minste 30 dagen nadat je de toegang bent kwijtgeraakt, of voordat Google Play Muziek wordt beëindigd in jouw regio. Je kunt ook je Play Muziek-gegevens downloaden via Google Takeout.