Uw bestelgeschiedenis bekijken

Wanneer u een aankoop doet op Google Play, sturen we een bevestigingsmail met de bestelgegevens naar het Google-account dat u heeft gebruikt om de aankoop te doen. U kunt uw bestelgeschiedenis altijd bekijken op Google Play of pay.google.com.

Bestelgeschiedenis bekijken

In de Play Store-app
  1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Menu Menu en dan Account.
  3. Tik op Aankoopgeschiedenis.

Opmerking: Bestelnummers zijn momenteel niet beschikbaar op Google Play. Als u uw bestelnummer nodig heeft om een teruggave aan te vragen, volgt u de onderstaande instructies bij 'Via pay.google.com'.

Via play.google.com
  1. Ga naar uw Google Play-account.
  2. Scrol omlaag om uw bestellingen te controleren.

Opmerking: Bestelnummers zijn momenteel niet beschikbaar op Google Play. Als u uw bestelnummer nodig heeft om een teruggave aan te vragen, volgt u de onderstaande instructies bij 'Via pay.google.com'.

Via pay.google.com
  1. Ga naar pay.google.com.
  2. Ga naar Andere inkoopactiviteit.
  3. Selecteer Aankopen bekijken.
  4. Selecteer een bestelling om uw betalingsbewijs te bekijken.

Wanneer u afschrijvingen kunt verwachten

De kosten worden in rekening gebracht kort nadat u content op Google Play heeft gekocht. Uw Google Play-saldo wordt onmiddellijk aangepast. Afschrijvingen via andere betaalmethoden worden doorgaans binnen een aantal dagen verwerkt.

Vanaf september 2020 raken gebruikers hun toegang tot Google Play Muziek kwijt. Dit betekent dat u niet meer naar uw muziek kunt luisteren via Google Play Muziek. Uw muziekbibliotheek blijft echter bewaard en kan nog steeds worden overgezet naar YouTube Music gedurende ten minste dertig dagen nadat u de toegang bent kwijtgeraakt, of voordat Google Play Muziek wordt beëindigd in uw regio. U kunt ook uw Play Muziek-gegevens downloaden via Google Takeout.