Uw bestelgeschiedenis bekijken

Wanneer u een aankoop doet op Google Play, sturen we een bevestigingsmail met de bestelgegevens naar het Google-account dat u heeft gebruikt om de aankoop te doen. U kunt uw bestelgeschiedenis altijd bekijken op Google Play of pay.google.com.

Bestelgeschiedenis bekijken

In de Play Store-app
  1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Menu Menu en dan Account.
  3. Tik op Aankoopgeschiedenis.

Opmerking: Bestelnummers zijn momenteel niet beschikbaar op Google Play. Als u uw bestelnummer nodig heeft om een teruggave aan te vragen, volgt u de onderstaande instructies bij 'Via pay.google.com'.

Via play.google.com
  1. Ga naar uw Google Play-account.
  2. Scrol omlaag om uw bestellingen te controleren.

Opmerking: Bestelnummers zijn momenteel niet beschikbaar op Google Play. Als u uw bestelnummer nodig heeft om een teruggave aan te vragen, volgt u de onderstaande instructies bij 'Via pay.google.com'.

Via pay.google.com
  1. Ga naar pay.google.com.
  2. Ga naar Andere inkoopactiviteit.
  3. Selecteer Aankopen bekijken.
  4. Selecteer een bestelling om uw betalingsbewijs te bekijken.

Wanneer u afschrijvingen kunt verwachten

De kosten worden in rekening gebracht kort nadat u content op Google Play heeft gekocht. Uw Google Play-saldo wordt onmiddellijk aangepast. Afschrijvingen via andere betaalmethoden worden doorgaans binnen een aantal dagen verwerkt.