Tilaushistorian tarkistaminen

Kun teet ostoksen Google Playssa, lähetämme tilaustiedot sisältävän vahvistussähköpostin Google-tilille, jota käytit ostosta tehdessäsi. Voit tarkistaa tilaushistoriasi milloin tahansa joko Google Playssa tai osoitteessa payments.google.com.

Tilaushistorian tarkistaminen

Tilaushistorian löytäminen

Play Kauppa ‑sovelluksessa
  1. Avaa Play Kauppa Google Play mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Budjetti ja historia.

Klikkaa tästä, niin näet tilaukset osoitteessa play.google.com.

• Google Playn digitaalinen sisältö ja Google Storen laitteistotilaukset näkyvät yhdessä tapahtumaluettelossa.
  • Muut Google-maksut ja Google Pay ‑tapahtumat eivät ole näkyvillä.
Siirry osoitteeseen play.google.com
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Budjetti ja historia.
  4. Tarkista tilaukset.
Osoitteessa payments.google.com

Tietokoneella:

1. Mene osoitteeseen payments.google.com.
  2. Näin näet tilaushistorian:
    • Yksittäiset tilaukset: valitse Toiminta.
    • Tilaukset: Valitse Tilaukset ja palvelut.

Mobiililaitteella:

1. Mene osoitteeseen payments.google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Näin näet tilaushistorian:
    • Yksittäiset tilaukset: Valitse Toiminta.
    • Tilaukset: Valitse Tilaukset ja palvelut.

Milloin veloitus suoritetaan

Sinua veloitetaan pian ostettuasi sisältöä Google Playsta. Google Play ‑saldon muutokset näkyvät heti ja muilla maksutavoilla tehdyt veloitukset tulevat näkyviin yleensä muutaman päivän kuluessa.

If you have trouble with your order, check your status below.