Tilaushistorian tarkistaminen

Kun teet ostoksen Google Playssa, lähetämme tilaustiedot sisältävän vahvistussähköpostin Google-tilille, jota käytit ostosta tehdessäsi. Voit tarkistaa tilaushistorian milloin tahansa Google Playsta tai osoitteesta pay.google.com.

Tilaushistorian tarkastaminen

Play Kauppa ‑sovelluksessa
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play mobiililaitteellasi.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenTili.
  3. Valitse Ostoshistoria.

Huom. Google Playssa ei tällä hetkellä näytetä tilausnumeroita. Jos tarvitset tilausnumerosi hyvityksen pyytämiseksi, noudata alla olevia Osoitteen pay.google.com kautta ‑kohdan ohjeita.

Osoitteen play.google.com kautta
  1. Siirry Google Play -tilille.
  2. Tarkista tilauksesi vierittämällä alaspäin.

Huom. Google Playssa ei tällä hetkellä näytetä tilausnumeroita. Jos tarvitset tilausnumerosi hyvityksen pyytämiseksi, noudata alla olevia Osoitteen pay.google.com kautta ‑kohdan ohjeita.

Osoitteen pay.google.com kautta
  1. Siirry osoitteeseen pay.google.com.
  2. Siirry kohtaan Muut ostotoimet.
  3. Valitse Näytä ostokset.
  4. Näet kuitin valitsemalla tilauksen.

Milloin veloitus suoritetaan

Sinua veloitetaan pian ostettuasi sisältöä Google Playsta. Google Play ‑saldon muutokset näkyvät heti ja muilla maksutavoilla tehdyt veloitukset tulevat näkyviin yleensä muutaman päivän kuluessa.

Pääsy Google Play Musiikkiin poistetaan käyttäjiltä syyskuusta 2020 lähtien. Tämän jälkeen et voi enää kuunnella musiikkia Google Play Musiikista. Musiikkikirjastosi säilyy kuitenkin ennallaan ja voidaan siirtää YouTube Musiciin ainakin 30 päivän kuluessa siitä, kun menetät pääsyn Google Play Musiikkiin, tai ennen sen sulkemista alueellasi. Voit myös ladata Play Musiikin datan Google Takeoutista.