Privacybeleid voor Android-apps van andere ontwikkelaars dan Google

Externe ontwikkelaars kunnen een link naar hun privacybeleid weergeven op de detailpagina van hun Google Play-app zodat u beter kunt bepalen welke apps u wilt downloaden naar uw Android-apparaat. Google stelt dit optionele veld beschikbaar aan ontwikkelaars die hun privacybeleid met gebruikers willen delen. Dit privacybeleid is geschreven door de app-ontwikkelaar en wordt niet beoordeeld door Google.

Er wordt niet bij alle Android-apps op Google Play een privacybeleid vermeld. Als een app echter wel een privacybeleid heeft, kunt u het vinden op de detailpagina van de app op Google Play.

Het privacybeleid van een app raadplegen

1. Open de Google Play-app Google Play op uw apparaat.
  2. Open een app waarvoor u het privacybeleid wilt bekijken.
  3. Zoek naar 'Contactgegevens van ontwikkelaar' op de detailpagina van de app en klik erop.
  4. Klik op Privacybeleid.