Muiden kuin Googlen kehittämien Android-sovellusten tietosuojakäytännöt

Jotta voit arvioida paremmin mitä sovelluksia ladata Android-laitteellesi, kolmannen osapuolen kehittäjät voivat lisätä linkin tietosuojakäytäntöönsä Google Playssa olevalle sovelluksen tietosivulle. Google tarjoaa tämän valinnaisen kentän kehittäjille, jotka haluavat jakaa tietosuojakäytäntönsä käyttäjien kanssa. Nämä tietosuojakäytännöt ovat sovellusten kehittäjien kirjoittamia, eikä Google ole arvioinut niitä.

Kaikkien Google Playssa olevien Android-sovellusten tietosuojakäytäntöä ei ole julkaistu. Jos sovelluksella on tietosuojakäytäntö, löydät sen sovelluksen tietosivulta Google Playsta.

Sovelluksen tietosuojakäytännön löytäminen

1. Avaa laitteellasi Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Avaa sovellus, jonka tietosuojakäytännön haluat nähdä.
  3. Etsi sovelluksen tietosivulta Kehittäjän yhteystiedot ‑kohta ja klikkaa sitä.
  4. Valitse Tietosuojakäytäntö.